28.04.2024

Žiga Deržič in Luka Bulović zmagovalca otvoritvenega klubskega turnirja dvojic v sezoni 2024

V soboto, 27. aprila, je Teniški klub Brežice gostil osrednji dogodek za začetek teniške sezone 2024 - otvoritveni klubski turnir dvojic, ki se ga je udeležilo 34 igralk in igralcev.

Dogodek je potekal v idealnih pogojih za igro, odlično vreme in vrhunsko vzdušje v klubu pa je na turnir privabilo tudi veliko število gledalcev.

Letošnji otvoritveni turnir je bil zaznamovan z izjemno organizacijo in visokim standardom izvedbe, kar je omogočilo nemoten potek tekmovanja. Igralci so imeli priložnost pokazati svoje teniško znanje in uživati v tekmovalnem duhu, pri čemer je bilo ključnega pomena druženje in zabava.

Tekmovanje je potekalo v dveh delih - najprej so se dvojice med sabo pomerile v štirih žrebanih skupinah, nato pa so sledile napete tekme na izpadanje.

Finalna tekma je bila osvetljena s svetlobo novih reflektorjev, kar je ustvarilo posebno vzdušje in poudarilo pomembnost trenutka.

Zmagovalca turnirja sta postala mlajša člana veteranske ekipe TK Brežice - Žiga Deržič in Luka Bulović, ki sta v finalu premagala izkušeni veteranski par Nihad Jular / Igor Kežman, pri čemer sta prikazala vrhunsko igro in zasluženo zmagala.

KONČNI REZULTATI NA TURNIRJU:
1. Žiga Deržič / Luka Bulović  
2. Nihad Jular / Igor Kežman  
3-4 Jakob Jankovič / Jože Golobič  
3-4 Daniel Vrtačnik / Marko Zorčič  

NAJBOLJŠA MED PORAŽENCI (Lucky Loser):
Gianni Kostevc / Denis Batalić

Ob zaključku turnirja je bilo čutiti zadovoljstvo in veselje nad uspešno izvedbo dogodka ter navdušenje nad prihajajočo sezono. Klubski turnir je tako postal nepozaben dogodek, ki je zaznamoval začetek teniške sezone 2024 v Teniškem klubu Brežice.

Vsem, ki ste prispevali k uspehu turnirja (še posebej našima vrhunskima žar mojstroma Alanu Plavljaniću in Zvonetu Dodigu), se ustvarjalci teniškega dogajanja v TK Brežice zahvaljujemo za pomoč pri organizaciji dogodka in se že veselimo nadaljnjih teniških izzivov v tej sezoni.
NAZAJ
6TENIŠKIH IGRIŠČ
10+TURNIRJEV / LETNO
130+ČLANOV
40LET DELOVANJA